Ett annorlunda och framgångsrikt införande av den digitala arbetsplatsen. Välkommen!

14 april 2019

Frukostseminarium, 28 maj på Decuria

Hur genomför man resan i en organisation med 14000 medarbetare? Hur skapar man en effektiv digital arbetsplats? Vilka är framgångsfaktorerna? Vilka är fallgroparna?

skate

28 maj bjuder Decuria in dig till ett tillfälle för utbyte av kunskaper och erfarenheter i införandet av digital arbetsplats. Vi kommer prata om några lösningar på de utmaningar som finns när teknik möter människa. Anmäl ditt intresse till: event@decuria.se

Ny teknik och nya arbetssätt förändrar vår arbetsplats idag. Vi får ständigt nya verktyg som medför nya sätt att kommunicera och samarbeta med. Den digitala arbetsplatsen är här och kommer ständigt att utvecklas!

Detta tillfälle ger dig svar på hur vi arbetade med införandet av teknik och förändringsledning för att bidra till en mer produktiv och effektiv arbetsplats.

Vi har bjudit in Susanna Stensdotter, med lång erfarenhet av förändringsledning. Kom och lyssna på när hon, tillsammans med vår VD Hanna Jokimaa, var med och drog ett program i en stor organisation ända till utmärkelsen Årets Målgång.

Den digitala arbetsplatsen är här för att ständigt utvecklas, och vi börjar med en skateboard!

När?
08:00-10:00
Skarpt: 8:30-9:30

Hur?
Dörrarna öppnas vid 08:00 och du får en frukostmacka med en kopp kaffe.
Mellan 8:30-9:30 deltar du i seminariet.
Sen finns möjlighet att stanna kvar och prata vidare med oss.

Var?
Svartmangatan 18

Välkommen!
Hanna Jokimaa, VD Decuria AB
bild

Anmäl ditt intresse till: event@decuria.se