Hanna Jokimaa blir Decurias nya VD

12 november 2018

Hanna Jokimaa tar över rollen som VD efter Jonas Svahlstedt som varit bolagets VD de senaste fyra åren.

- Det har varit roligt att driva bolaget de här fyra åren, men nu är det dags för mig att ägna mig åt att vara konsult på heltid igen. Att lämna över stafettpinnen till Hanna känns skönt och jag ser fram emot kommande år hos Decuria med Hanna som VD, berättar Jonas.

Med Hanna som VD får man mycket driv och energi och vi förvänta oss spännande förändringar samtidigt som Decurias grundvärden kommer bibehållas. Dessutom får man in en person som redan känner bolaget och dess anställda vilket är en trygghet för oss decurianer. I november 2014 började Hanna som konsult inom IT-branschen och har snabbt klättrat från koordinator till programledare på en av Sveriges största myndigheter.

- Decuria är eliten inom projekt och krav och som dessutom är vänner. En decurian vill ha roligt på jobbet och samtidigt leverera stor affärsnytta hos kund. Detta ser jag med glädje fram emot att bygga vidare på, säger Hanna.

hanna-ny-vd

Vi andra på Decuria är så glada för att på heltid få en fantastisk kravkonsult i Jonas och att Hanna kliver på rollen som VD. Framtiden ser verkligen ljus ut. Hurra!

Erika Hedbom
Decurian