Erika Hedbom
  • Erika Hedbom

    Kravanalytiker / Produktägare / UX

  • LinkedIn
Erika Hedbom

Varför jobbar du på Decuria?
På Decuria har jag stort inflytande både på min egen och bolagets utveckling. Jag får gehör för nya idéer och beröm för den insats jag gör. Dessutom har jag världens bästa kollegor som alltid finns där för att stötta både i den professionella och personliga utvecklingen.

Vad gör dig till en Decurian?
Jag har ett starkt engagemang i allt jag tar mig för och är en ansvarstagande person. Jag är social, kreativ och värdesätter gemenskap högt. Dessutom gillar jag god mat och dryck och att testa nya aktiviteter!

Vad har du gjort under din tid hos Decuria?
Jag har jobbat som webbutvecklare, content manager, kravanalytiker, UX designer och produktägare inom webb/e-handel. Branscherna har varierat från retail, hotell och försäkring. Möjligheten att kunna variera roll inom samma bransch eller variera bransch med samma typ av roll (eller både och) är en av de största fördelarna med att vara konsult. Internt har jag tidigare arbetat med friskvård och just nu är jag ansvarig för marknadsföring och events. Jag är också med i ledningsgruppen vilket är ett jätteroligt uppdrag.

Vad är knepet för att få bli en Decurian?
Genom att vara positiv till utmaningar, vilja bidra till företagets framgångar och vara en härlig samtalspartner under middagar.

Fakta/Erika Hedbom
Brinner för: Gott samarbete och att förverkliga roliga idéer
Decurian sedan: 2009
Bästa med Decuria: Den familjära stämningen