Jonas Svahlstedt
  • Jonas Svahlstedt

    Kravanalytiker / Workshopledare / Projektledare

  • LinkedIn
Jonas Svahlstedt

Varför jobbar du på Decuria?
Jag var med och grundade Decuria för mer än 16 år sedan och det gjorde vi för att det måste vara roligt att gå till jobbet. Vi ville bygga en arbetsplats där man inte bara får vara med och påverka företaget utan där man även både får och vill umgås med kollegorna som kompisar. Det har vi uppnått på Decuria och därför jobbar jag här.

Vad gör dig till en Decurian?
GULD är ju vår värdegrund som vi alltid försöker leva efter. Framförallt Gemenskap och Drivkraft ligger extra varmt om hjärtat för mig och som jag ser som det som gör mig till en perfekt Decurian. Att ständigt jobba för att driva saker framåt och se till att vi som grupp jobbar bra ihop är mina styrkor.

Vad har du gjort under din tid hos Decuria?
Mitt huvudfokus under åren har varit att jobba som kravanalytiker i en mängd olika uppdrag. Allt från Nytt Infrastruktur på Försvarsmakten till nytt försäkringssystem på ett försäkringsbolag. Jag har tagit fram kravstrukturer och infört nya kravmodeller. Det har varit långa och tunga vattenfallsprocesser och snabba agila kravmetoder. Efter 15 år inom kravhantering har jag provat på en hel del olika situationer. Det roliga med kravhantering är att det alltid uppskattas så väldigt av kunderna när de märker att de fått in en duktig kravhanterare i projektet.

Vad är knepet för att få bli en Decurian?
Att alltid vara beredd på att ta det lilla extra steget och gilla att engagera sig i Decurias utveckling. Det hjälper förstås att gilla champagne.

Fakta/Jonas Svahlstedt
Brinner för: Allas engagemang och vilja att bidra
Decurian sedan: 2001
Bästa med Decuria: Kollegorna