Kristina Berg
  • Kristina Berg

    Kravanalytiker / IPMA-certifierad projektledare

  • LinkedIn
Kristina Berg

Varför jobbar du på Decuria?
För att Decuria gör mig glad! Jag trivs med att ingå i ett sammanhang och på Decuria får jag vara delaktig i att driva företaget och ta ansvar, utvecklas och göra roliga saker tillsammans. Decuria är litet och det gör att man syns och får vara med och inte bara är en kugge i det stora kugghjulet. Det känns bra att veta att Decuria satsar på mig som delägare och att jag får möjlighet att gå utbildningar och hitta de uppdrag som ger mig den utmaning och utveckling som jag söker. Decuria ger mig möjlighet att utvecklas personligt på så många sätt än bara inom yrkesrollen.

Vad gör dig till en Decurian?
Jag är en energisk och positiv person och ser alltid till att känna engagemang i det jag gör. Om något inte känns bra så tar jag tag i det. Decurias värderingar GULD – Gemenskap, Utveckling, Leverans+ och Drivkraft känns så självklara för mig och jag tvekar aldrig att hänga på de idéer som mina härliga kollegor har. Jag tänker också att jag delar med mig av min egen energi.

Vad har du gjort under din tid hos Decuria?
Jag har haft uppdrag som kravanalytiker, förstudieledare och business analyst inom myndigheter, retail samt bank och försäkring. Jag har erfarenhet av både traditionella projekt och mer agila metoder och principer som Scrum och SAFE. Jag driver utredningar, hjälper verksamheten att analysera förändringar och konkretisera problem och tillstånd genom facilitering, begreppsformulering, informationsmodeller och bilder. Jag ser till att rätt personer deltar i möten för att ta fram lösningsförslag. Jag har drivit utredningar gällande e-arkiv, dokument- och ärendehanteringssystem, externa webbapplikationer samt AML- och GDPR-regelverk. På Decuria händer det att jag bokar in dem som vill till ett lopp eller kanske en kajaktur i skärgården.

Vad är knepet för att få bli en Decurian?
Fundera på om Decuria passar även dig och i så fall, kontakta oss!

Fakta/Kristina Berg
Brinner för: Att ingå i ett sammanhang och för glädjen när hårt samarbete med andra
personer utvecklas till resultat och gemenskap
Decurian sedan: 2014
Bästa med Decuria: Att vi trivs så bra tillsammans