Marie Sidenvall
Marie Sidenvall

Varför jobbar du på Decuria?
För att vi har roligt tillsammans och att det finns möjlighet att påverka hur företaget utvecklar sig. Vi träffas ofta och har en familjär stämning, vilket bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Jag älskar dessutom mat och att resa, vilket jag får göra tillsammans med mina kollegor.

Vad gör dig till en Decurian?
Jag är en engagerad, strukturerad och positiv person. På Decuria utmanas jag och får chans till nya erfarenheter. Jag inspireras av mina kollegor och tillsammans lär vi av varandra och stöttar varandra.

Vad har du gjort under din tid hos Decuria?
Jag arbetar som projektledare och är nu på uppdrag i ett uppgraderingsprojekt i ett statligt ägt bolag. Projektet har en stor komplexitet där flera delprojekt skall flätas samman med många olika beroenden och intressenter. Internt är jag just nu ansvarig för friskvård och under 2018 har vi tävlat i Pulsslaget. Utöver det delar vi alla på olika ansvar inför events och annat spännande som vi styr ihop på Decuria!

Vad är knepet för att få bli en Decurian?
Att du har en positiv attityd, tycker om gemenskap och vill vara med och bidra till ett härligt klimat och ett framgångsrikt företag.

Fakta/Marie Sidenvall
Brinner för: Att nå mål tillsammans
Decurian sedan: 2017
Bästa med Decuria: Den familjära stämningen och champagnen!