Mats Persson
Mats Persson

Varför jobbar du på Decuria?
För att jag har de bästa kollegorna här! Jag älskar att få vara en del av gemenskapen på Decuria och samtidigt kunna ha ett projekt ute hos kund. Det är den klart bästa kombinationen för mig.

Vad gör dig till en Decurian?
Att jag gillar att driva ett företag tillsammans med andra på det sätt som vi gör på Decuria. Dessutom älskar jag utmaningar och tävlingar, den sidan har jag också möjlighet att få utlopp för här.

Vad har du gjort under din tid hos Decuria?
Jag har under hela min tid på Decuria jobbat som projektledare i tunga tekniska projekt, bland annat på Försvarsmakten, FMV, Postnord, Svenska kraftnät och Kindred. Här på Decuria finns möjlighet att vara både på längre och kortare uppdrag beroende på vad man trivs med. Jag gillar att variera! Internt har jag också rollen kontorschef vilket innebär att det är mig man ringer om något ska fixas på kontoret (som ligger i Gamla stan). Och så är jag ekonomiansvarig vilket innebär att jag är den som koordinerar och gör förberedande ekonomiarbete.

Vad är knepet för att få bli en Decurian?
Att vara engagerad, delaktig och driven. Dessutom ska man gilla att samarbeta och ha roligt tillsammans med sina kollegor.

Fakta/Mats Persson
Brinner för: Teknik och människor
Decurian sedan: 2005
Bästa med Decuria: Gemenskapen och att man kan vara sig själv