Vi hjälper gärna våra kunder att leda och utveckla komplexa IT-projekt till framgångsrika affärer.

Vårt fokus ligger alltid på dig som kund. Det är ditt resultat och din framgång som vi arbetar för att förverkliga.

Decuria grundades 2001. Idag har vi mångårig erfarenhet, och en djup teknisk kunskap, från både små och stora företag. Det gör att vi kan erbjuda rätt kompetens till varje nytt uppdrag.

Vi stödjer aktivt varandra i varje projekt och satsar mycket på intern utveckling och teamkänsla. Med regelbundna möten, och två längre konferenser varje år driver vi alla företaget i den riktning vi vill. Vårt mål är att växa i lagom takt med 1-3 personer om året, med hjälp av rätt människor.

Våra kompetenser är inom projektledning, kravhantering och interaktionsdesign. Våra kunder hittar du både i privat och offentlig sektor, med välkända varumärken och starka verksamheter.

Idag driver vi tillsammans vårt drömföretag. Nu är det dags för dig att dra nytta av det. Välkommen hit – antingen som kund eller som en blivande kollega!

Undrar du över vårt namn? Decuria är från latinet och har betydelsen “grupp om tio”. Under en tid var det namnet på en enhet i den romerska armen. Enheten växte så småningom till tjugo som gick i formation med sköldar – där har du också inspirationen till vår logotyp.

Nu är det dags för dig att dra nytta av vår mångåriga erfarenhet och djupa tekniska kunskap! Oavsett om du är en blivande kund eller kollega så vill vi gärna träffas och se vad vi kan göra för dig.  Kontakta oss för att ta första steget mot ett lyckat projekt!